Intrebari frecvente

1. Este CareerKIT pentru mine?
Da, daca esti student sau tanar profesionist interesat de propria dezvoltare personala si profesionala.

2. De ce sa devin membru al comunitatii CareerKIT?
Pentru ca vei putea participa gratuit la traininguri premium, unde vei face networking cu managerii celor mai doriti angajatori.
De asemenea, participand la competitii, iti vei demonstra abilitatile si te vei face remarcat(a) in fata celor mai doriti angajatori si, astfel, nu vei mai fi nevoit(a) sa astepti ca recruiterii sa iti citeasca CV-ul.
Nu in ultimul rand, vei beneficia de resurse exclusive de training online, vei putea participa la evenimente neconventionale de recrutare si, de asemenea, vei avea parte de multe alte surprize pe care ti le-am pregatit impreuna cu partenerii nostri, pentru a te ajuta sa iti construiesti cariera pe care ti-o doresti.

3. Cat costa sa devin membru al comunitatii CareerKIT?
Pentru 12 euro, timp de un an vei putea participa la un numar nelimitat de competitii si, implicit, vei putea participa la toate trainingurile de care ai nevoie pentru a-ti indeplini obiectivele profesionale; vei participa la evenimentele neconventionale de recrutare pe care le vom organiza; iti vei putea completa CV-ul pentru a primi oportunitati profesionale de la partenerii nostri; vei avea acces nelimitat la resursele online de training.

4. Pot testa CareerKIT?
Sigur! Poti testa gratuit CareerKIT 30 de zile, timp in care vei putea participa la o competitie si, de asemenea, vei avea acces nelimitat la resursele online de training oferite de partenerii nostri. Creaza-ti contul si fa primul pas catre cariera pe care ti-o doresti!

5. Ai nevoie de informatii suplimentare?
Completeaza formularul de contact, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Nu uita sa selectezi la subiectul mesajului "Solicitare informatii".