Termeni si conditii

Contract privind utilizarea site-ului CareerKIT.ro

Acceptarea contractului de utilizare
Acest contract se aplica site-ului CareerKIT, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul CareerKIT va sunt oferite conditionat de acceptarea fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site- ul CareerKIT si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Asociatia Growth Resources and Opportunities Worldwide, denumita in continuare "GROW", poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini.
Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului CareerKIT reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor
Site-ul CareerKIT ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse, continut si instrumente de cariera online care includ: concursuri, articole si resurse video de dezvoltare personala si profesionala si sfaturi legate de cariera. Utilizatorii inteleg si sunt de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului CareerKIT pentru furnizarea serviciilor sale. Utilizatorii inteleg si sunt de acord ca serviciile CareerKIT includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative CareerKIT si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru CareerKIT, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.

Obligatii la inregistrare
Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul CareerKIT va obligati sa: furnizati date adevarate, exacte si complete despre propria persoana asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, GROW are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului CareerKIT.

Responsabilitatile utilizatorului
Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de GROW. Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:
a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de
a publica materialul respectiv;
b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari;
g) avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
i) posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.).
CareerKIT nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori. CareerKIT actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, GROW poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate. CareerKIT isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta.
Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile sau concursurile ii garantati asiciatiei GROW dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici. Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor utilizatorilor cu privire la serviciile noastre, insa politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Informatii pentru utilizatori
In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca, CareerKIT poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea de inregistrare. CareerKIT nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul de telefon fara consimtamantul utilizatorului, cu exceptia cazurilor prevazute de lege, cand comunicarea acestor informatii este necesara. CareerKIT isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in momentul inregistrarii contului, precum si in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre GROW si / sau de catre un tert implicat.

Contul, parola si securitatea datelor
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea contului, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia utilizatorului. Sunteti de acord sa sesizati CareerKIT in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a contului propriu.
Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul propriu cand doriti sa parasiti site-ul.
Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre utilizator. GROW, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiari, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. GROW poate, de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
Orice incetare a accesului utilizatorului la serviciile CareerKIT, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca GROW poate dezactiva sau sterge imediat contul utilizatorului din cadrul site-ului CareerKIT si toate informatiile in legatura cu acesta si / sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile CareerKIT. Mai mult, GROW nu va fi raspunzatoare fata de utilizator sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si / sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul CareerKIT.

Utilizarea materialelor
GROW va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul CareerKIT (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea GROW. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv al CareerKIT, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate / primite sub forma de comodat gratuit de catre GROW accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si / sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.
Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul CareerKIT - GROW nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al CareerKIT. Totusi, transmitand aceste materiale, sunteti de acord sa acordati GROW permisiunea de a utiliza materialele, inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa le traduca; de a mentiona numele utilizatorului in legatura cu materialul pe care l-a transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener GROW. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. GROW nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de utilizator; GROW are, de asemenea, dreptul sa stearga materialul utilizatorului in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-ul CareerKIT.ro
GROW ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-urilor sale. Corespondenta sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, sunt numai in responsabilitatea utilizatorului si a acestor companii. GROW nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului CareerKIT. Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul GROW de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii
Site-ul CareerKIT poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece GROW nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca GROW nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca GROW nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Responsabilitatile CareerKIT.ro
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, CareerKIT nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor CareerKIT, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, CareerKIT (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire directa sau indirecta de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. CareerKIT nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere.
CareerKIT nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Utilizatorul ia cunostinta si este de acord cu faptul ca este singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de el pe site.

Limitarea responsabilitatii
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca GROW nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube, chiar daca GROW a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi, rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului CareerKIT;
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului CareerKIT;
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor site-ului CareerKIT se face pe propria raspundere.
b) GROW nu ofera nici o garantie ca: serviciile vor implini toate cerintele utilizatorului; serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului CareerKIT si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere; orice eroare de program va fi corectata.
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de GROW se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati
Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre utilizator si Asociatia Growth Resources and Opportunities Worldwide in privinta utilizarii site-ului CareerKIT.
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Prezentul acord constituie unica conventie dintre utilizator si Asociatia Growth Resources and Opportunities Worldwide si reglementeaza folosirea de catre utilizator a serviciilor site-ului CareerKIT, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre utilizator si Asociatia Growth Resources and Opportunities Worldwide sau site-ul sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii ale Asociatiei Growth Resources and Opportunities Worldwide sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Asociatia Growth Resources and Opportunities Worldwide vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.
Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de CareerKIT, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.
Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, precedata de bifarea casutei "Am citit si sunt de acord cu conditiile de utilizare ale site-ului", este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.

Politica de retur:
Potrivit legii, contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist sunt exceptate de la dreptul de retragere, in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.